70% maxpuls i 2,5h på fastande mage

Yes..jag ville köra ett lågt pass så jag hoppade över både frukost och lunch idag, tog ett simpass på hela 5 minuter för att sedan cykla.. Det var helt sjuka vågor och runt 10-12 sekundmeter vind mot land gjorde att det knappt ens gick att stå på bryggan så av säkerhetsskäl simmade jag bara några vändor. Det kändes varje gång man närmade sig en brygga som att man skulle slungas upp som en död fisk.

Efter detta tog jag ett cykelpass på dryga 2,5h med sikte på 70% av maxpulsen. Snittpulsen landade på 69,7% så det var lyckat. Frukost klockan 17 med andra ord då jag körde på fastande mage. 🙂

Med alla hjälpmedel jag skaffat för att försöka lära mig simma så bildas det ju en fullt normal ansamling på toaletten efter dusch och ombyte… IMG_8527

Lägg sedan till en våtdräkt på tork och sedan mina tri-shorts samt linne som jag kör med under.

Som ni ser på bilden ovan ligger det även en GoPro kamera. Detta för att försöka filma simtekniken för lite analys så man kan se vad man kan förbättra.

IMG_8538

Och här kommer slutligen en bild på mina Salming Distance skor som får bli min partner på fjället om 2 veckor. Jag kör med elastiska skosnören av flera anledningar.

Dels får man snabbare transition på tri, men jag tycker också skon sitter skönare och jämnare över hela foten, samt flexar lite skönare.

Än så länge har jag inte klippt av dom i rätt längd då jag provar in hur hårt dom ska sitta.

IMG_8535 (2)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.