Dag 22

Dagens värden:
Vikt: 73.4kg (-1,7kg från dag 1)
Fett: 15.4% (-0,9% från dag 1)

För ett par dagar sedan körde jag en full minitri på egen hand, bortsett från simningen där jag fick stanna ett antal gånger på vägen till mina ca 500 meter.

Cyklingen med ny hjälm, justerad tempoposition, tävlingskläderna (2xu kompressionsshorts och 2xu tri-topp) och rakade ben susade på med ett snitt av ca 36,5km/h över distansen 22km vilket är absolut topprekord att notera för mig i prestation.

Löpningen som följde gick mindre bra (ca 5:00 tempo i snitt) men man ska ju börja någonstans.

I helgen som gått körde jag ett liknande pass ihop med en kompis som även han ska köra mini tri. Cyklingen fick jag hålla igen men slutade ändå på ett snitt av 34,7km/h och han fick istället hålla igen löpningen åt mitt håll. Det känns bra att vara på gång och målet på en timme är reviderat till att vara ett drömmål till nästa år medans runt 65minuter är mer rimligt för i år.

Simningen är helt klart största problemet som jag kämpar på med nästan varje dag med en tur till havet.

Häromdagen slängde jag ihop en kalkylator för att räkna ut sin totaltid på olika distanser inom triathlon baserat på snitthastighet, tempo osv. Lite kul att leka fram sin drömtid och se vad man måste prestera i dom olika grenarna utan att sitta och räkna själv. Ni hittar den här: http://www.xorath.com/tricalc/

Denna veckan jobbar jag halvdagar och sen är det 1 veckas semester och sedan föräldraledig året ut!

10483573_865365490157440_159585238_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.