Dag 4

Sömn: 01:00 – 06:45, total = 5h45min. Var pigg i skallen efter gårdagens sena träningspass. Mindre pigg imorse..

Dagens värden:
Vikt:
73,0kg (-2,1kg sen Dag1)
Fett: 15,9% (-0,4% sen Dag1)

Frukost: Havgegrynsgröt med 1tsk kokosflingor och 1tsk kokosfett.

Fredagsfrukost på jobbet: 2st frukostbullar med ost och skinka, 2st Activia (plus en massa kaffe)

Lunchträning: ca 25min rodd (5km) + benspark explosivt upp och långsamt tillbaka på 65 (3×5) och 80kg (2×5).På vägen till gymmet passade jag på att lämna in cykelcrossen som vevlagret är paj på.

Lunch: En halv smörgåsbulle med korv på samt 3 stekta ägg.

Middag: 3st grillade hamburgare med div. tillbehör. 2st var med bröd och en utan.

Kvällsträning: Idag blev 2 lätta km i spåret för att bara vänja kroppen långsamt vid att springa lite. Sedan jagade jag mördarsniglar i trädgården så att dom inte ska äta upp vår sallad m.m. Jag fick nog ca 25st spetsade på grepen.

Efter träningen blev det 8g BCAA (2:1:1) och lite stretchning. Snart blir det zink, magnesium, b-vitamin och krom och läggdags, ganska trött efter nattens skeva sömnpass.

Idag har jag även följt Lars Erlman på hans resa till en superklassiker, att göra alla klassikerloppen på rätt plats i följd, med helikopter som transportmedel. För 3 år sedan var han alkoholist och vägde ett antal kilon mer än idag så det är verkligen en imponerande resa han har gjort. Läs mer på hans blogg

Igår när jag kom hem så hade min kära fru lånat en bok till mig, som jag faktiskt spanat lite på häromveckan på internet. “Maraton och andra långlopp” av Anders Szalkai. Har bläddrat lite snabbt i den och den verkar riktigt bra. Där står bland annat att det är ca 1 års träning för att nå marathon-distans så det är bara börja springa mer om man ska köra en IM i framtiden.

Efter jobbet hämtade jag även upp 15 liter eko-jordgubbar som delvis ska frysas in för att ha gott att ta fram i vinter men givetvis för att äta nu i sommar med. Om nom nom!

Ca 1,5min snabbare än förra gången.
Ca 1,5min snabbare än förra gången.
Photo 2014-07-04 16 56 53
Hamburgare!
Photo 2014-07-04 19 39 47
Maraton och andra långlopp
15 liter eko-jordgubbar!
15 liter eko-jordgubbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.