Dag 1

Juli månad har kommit. 31 nya fräscha dagar väntar i en ny månad att göra det bästa utav i livet. Nu har min knäsmärta äntligen försvunnit och jag joggade lite lätt 4,5 km igår utan några större besvär. Det kändes lite ansträngt i smalbenen (benhinnorna?) men inget värre än att det känns okej idag.

Nu återstår att se vad man kan åstakomma med sin kropp på en månad samt om man kan lyckas lura armar, ben och hjärna att tro att man kan simma 520 meter den 13:e augusti.

Dagens värden: Vikt 75.1kg, 16.3%fett

Frukost: 1dl (torrvolym) havregrynsgröt med 1tsk kokosfett, 1tsk kokosflingor samt 0,5dl havremjölk. 1 kokt ägg.

Innan träning: 0.5dl Whey-80, ~5gr BCAA, 3gr beta-alanine (Obs. mint och melon smakar inte gott att blanda…)
Lunchträning: 25min “rehab-styrka”, mest ben men även lite axlar/tricepsuthållighet och rygg. Enkelt test med ett ben i taget på max reps avslöjar att jag troligen är lite svagare i höger baksida lår än vänster.
Lunch/efter träning: 0.5dl Whey-80

Eftermiddag: 3dl mjölk

Middag: 3 mindre biffar med lite couscous med ärtor, majs och yoghurt.

Före läggning: 5gr BCAA, b-vitamin, zink, c-vitamin, magnesium, krom

Kaffe under dagen: Uppskattningsvis 8 starka koppar.

Dagen till ära så tog jag bort min flaskhållare till sadeln, samt bytte däck och slang på framhjulet. Jag byter från Schwalbe slang och Bontrager R3 däck till Planet X Superlight slangar och Continental GP 4000s. Bontrager däcken är slitna och jag har läst att 4000s däcken ska rulla på bra. Slangarna är ca 20gram lättare än Schwalbe men däcken är ca 15gram tyngre så det jämnar ut sig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.