2 thoughts on “Bianchi Jab 29.4

 1. Hej Erik!
  Funderar som mtb-nybörjare på att köpa just en jab 29.4.
  Är du nöjd med den? Har den några svaga punkter?
  Magnus
  Visby

  1. Hej Magnus och kul att du hittat min blogg!

   Jag har inte använt den så fruktansvärt mycket än då jag primärt hade tänkt att köra med den under den mer snötäta delen av året som tyvärr uteblev i år. Eftersom jag bor på Öland har jag dock tänkt mig några turer på Alvaret framåt vårkanten. Det jag hittills märkt är att hydrauliska bromsar är grymt skönt, samt en rejäl dämpare ihop med 29″ hjul gör en enorm skillnad på komfort. Tidigare körde jag på en 26″ med modell billigare dämpare vilket inte ens går att jämföra.

   Med andra ord ur mitt perspektiv är det en perfekt nybörjar-MTB, även om jag mest kör landsväg i övrigt.

   Lycka till i ditt val av MTB!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.