Tempojusterad cykel, brickpass och protein

Igår fick det bli ett brickpass ihop med en annan kille i byn. Han är löpare och har sprungit ett 20-tal maratons så vi fick dra varandra i våra respektive bästa grenar. Jag passade på att justera cykeln till mer aero/tempoställning och det kändes som jag fick till en ganska bra sittposition liknande förra årets Mini triathlon.

Förra året snittade jag ca 38km/h och det vill jag gärna bättra på till i år, men framförallt simning och löpningen är det som har bra förbättringspotential i tid räknat.

Vikten börjar nu gå åt rätt håll också efter semestern. Nere på 74kg (tidigare 76-77kg) men 2-4 kilo lättare ytterligare var väl tanken till race day. Det blir med andra ord lite deff och mycket protein (men även en del snabba kolhydrater för återhämtning och för att fylla glykogenlagren givetvis)

20150723_074623
Bakoframvänd sadelmast & framskjuten sadel
20150723_074632_001
Sänkt styre & clip-on tempopinnar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.