2 dagar kvar till Kalmar mini tri

Nu är det ju faktiskt snart dags. På onsdag närmare bestämt.

Sista dagarna har varit värdelös i tränings- och uppladdningssyfte då jag fått ont i huvudet så fort jag belastat lite på intervaller eller cykel. Jag gissar hejvilt på att det har med saltbalansen att göra då det har varit varmt sista tiden och man tränat lite mer än vanligt, och därmed svettats mycket.

En sista justering är gjord på min cykel, högprofilshjul är lånade och testade sedan ett par veckor tillbaka, skosnören bytta på löpskorna (till elastiska), nya simglasögon är inköpta och relativt insimmade. 80% av nervositeten ligger på simningsmomentet, 10% på transitions, 8% på löpning och 2% på cyklingen.

IMG_3089.JPG
Cykeln i sitt tävlingsskick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.