Utan våtdräkt i Kalmarsund, i September. Självanalys av simteknik

Underlättar att se sig själv simma, för att tydligt se vad man behöver förbättra! Behöver förbättra allt, men framförallt dålig andningsteknik, för låga armbågar och lite halvkass flytläge, inte alls så viktiga bitar 😉

Detta filmat i Kalmarsund ikväll, fortfarande okej vattentemp för korta träningspass utan våtdräkt. För att ge en uppfattning om att jag iallafall förbättrat mig genom självträning så var jag tidigare i somras tvungen att stanna 2-3 kanske 4 gånger mellan bryggorna på filmen för att jag inte kunde andas och var så långsam/förbrukade onödigt mycket syre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.